Neem contact op met Tegelzetbedrijf van Niftrik
Oneindig veel mogelijkheden met Tegelzetbedrijf van Niftrik
Oneindig veel mogelijkheden met Tegelzetbedrijf van Niftrik
Neem contact op met Tegelzetbedrijf van Niftrik

De tegelzetter uit Oss legt elk tegelwerk

Een strakke moderne look of een speelse uitstraling? Tegelzetbedrijf van Niftrik biedt je vele mogelijkheden. Laat de tegelzetter uit Oss bijvoorbeeld mooi en rustgevend natuursteen leggen of ga voor een fleurig tafereel met bijzondere mozaïeken van glas.

egelzetter Oss; betegelde badkamers; keramische tegels leggen; natuursteen leggen; tegelspecialist; zwembad betegelen; betegelde badkamer; betegeld zwembad; tegelzetterij

Keramische tegels, natuursteen en mozaïeken laten leggen

Met tegels kies je voor duurzaam materiaal dat jarenlang meegaat. Tegels zijn er in allerlei kleuren, vormen en maten. Bovendien zijn tegels goed te combineren met vloerverwarming. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Kies bijvoorbeeld voor prachtig natuursteen. Dit type gesteente behoort tot de favorieten in de Nederlandse huishoudens vanwege de tijdloze uitstraling en de vele toepasbare mogelijkheden. Natuursteen is geschikt voor binnen en buiten. Maak je woning optisch groter door natuursteen in zowel de keuken, woonkamer als hal te laten leggen. Of geniet van een strakke betegeling in je badkamer en kom helemaal tot rust.

Keramische tegels zijn een perfecte keuze voor binnenshuis. Keramische tegels leggen we bijvoorbeeld in de woonkamer, badkamer of keuken.

Liever een mooi motief? Ga dan voor de mozaïeken van onze tegelspecialist. Door de verschillende gekleurde ingelegde stukjes glas creëer je een prachtig effect in je sanitaire voorziening. Ga voor allerlei verschillende kleuren of kies bijvoorbeeld twee tinten blauw, waardoor je toch nog een strakke uitstraling krijgt. We betegelen je zwembad, badkamer of toilet in de stijl die jij wenst.

Bij Tegelzetbedrijf van Niftrik is het ook nog mogelijk om tegels traditioneel in specie te laten zetten. We doen dit voor tegels van maximaal 33 bij 67 centimeter.

We leggen onder andere tegels in:

  • Badkamers
  • Vloeren
  • Wanden
  • Zwembaden
  • Terrassen

Neem contact op met Tegelzetbedrijf van Niftrik en ontdek wat de mogelijkheden zijn.